Navigatie

Navigatie aan boord: scheepsklokken en scheepinstrumenten

Scheepsklokken zijn praktische, maar vooral ook stijlvolle scheepsinstrumenten die uw boot een luxe look geven. ARC Marine is de officiële dealer van Barigo en Wempe scheepsklokken. Deze topkwaliteit barometers, hygrometers en thermometers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en prijsklassen. Ontdek hier onze collectie scheepsklokken.

172 artikelen

Wempe scheepsklokken

Wempe, opgericht in 1905, is ’s werelds meest toonaangevende fabrikant op het gebied van maritieme instrumenten. De handgemaakte scheepsklokken en -instrumenten van dit Duitse merk zijn wereldwijd geliefd bij watersporters dankzij de hoogwaardige kwaliteit. Op een jacht, maar ook thuis en op kantoor vormen de scheepsinstrumenten van Wempe een functioneel en decoratief accent. ARC Marine is uw online dealer van Wempe scheepsklokken. Bij ons vindt u de volledige maritieme collectie die bestaat uit verschillende series. Een greep uit de collectie:

  • Wempe Admiral II: stoere barometers, hygrometers en thermometers met blauwe accenten op de wijzerplaat.
  • Wempe Nautik: vernikkelde messing scheepsinstrumenten met tijdloze look. Ook verkrijgbaar in messing en chroom.
  • Wempe Skiff: klassieke scheepsklokken, verkrijgbaar in messing en chroom.
  • Wempe Regatta: in deze serie vindt u onder andere scheepsklokken met seinvlaggen op de wijzerplaat.
  • Wempe Pilot III: moderne scheepsklokken met zwarte wijzerplaat.

Daarnaast hebben wij de series: Pilot V, Navigator II, Commander, Pirat II, Elegance en Skipper. Per serie heeft u de keuze uit een Wempe barometer, hygrometer, klok of een complete scheepsklokken-set van dit merk. Wij hebben de scheepsklokken grotendeels op voorraad zodat we het vaak dezelfde dag nog kunnen versturen. 

Barigo scheepsinstrumenten

Ook Barigo is een hoogwaardig Duits scheepsinstrumentenmerk. De klokken, barometers en hygrometers zijn betaalbaar en van hoge kwaliteit. In de collectie vindt u onder andere een chromen, messing en rvs barometer voor de boot, die u kunt combineren met een bijpassende Barigo klok en hygrometer. Wilt u liever alles in een? Bekijk dan het Barigo weerstation inclusief barometer, hygrometer en thermometer met bijpassende quarz-klok. 

Vindt u een messing scheepsklok te klassiek? Zowel Wempe als Barigo hebben moderne scheepsklokken in rvs, verchroomd messing of mat zwart. Hiermee voegt u een stoer accent toe aan uw boot. 

Tip! U kunt ook een scheepsklok cadeau doen aan een watersportliefhebber. Elk scheepsinstrument wordt geleverd in een mooi doosje.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.