Nieuwe 2023 collectie onbreekbare serviezen en glazen van Marine Business

Een mooi en onbreekbaar servies dat ook nog eens tegen een stootje kan! Zo'n servies is heel handig voor aan boord van een boot maar ook op vakantie, op reis of op de camping. In de Marine Business scheepsservies collectie vind je onbreekbare glazen, diner- en ontbijtborden, diepe borden maar ook bijpassende kommen, koffiekopjes, mokken, serveerschalen, kleine schalen, saladeschalen en bestek. Het serviesgoed is vaak stapelbaar waardoor het makkelijk aan boord opgeborgen kan worden. Nieuw in 2023 zijn de onbreekbare serviezen ‘Venezia’ en ‘Lombok’. Het bekende ‘Mare’ servies wordt in het watersportseizoen van 2023 uitgebreid met nieuwe items zoals een dienblad, serveerborden en een bijpassend bestek. Verder is de collectie onbreekbare glazen uitgebreid met feestelijk gekleurde glazen.

Marine Business onbreekbaar servies vaarseizoen 2023

Nieuw in 2023! Venezia, Lombok en Mare onbreekbaar servies

Van traditioneel tot trendy, voor iedere smaak is er een passend bootservies. Nautisch, maritiem, uitbundig, opvallend, neutraal of met een stijlvolle Ibiza look: de onbreekbare serviezen zijn in allerlei verschillende designs verkrijgbaar! Ook de nieuwe onbreekbare bootserviezen Venezia en Lombok zijn gemaakt van duurzaam en BPA-vrij melamine. Dat betekent dat er geen giftige, chemische stoffen zijn gebruikt en dat alle verwerkte materialen veilig zijn voor voedsel. Het melamine servies is licht van gewicht en niet van echt aardewerk te onderscheiden! Het onbreekbare servies is geschikt voor de afwasmachine. Extra handig: het onbreekbare servies heeft een anti-slip ring aan de onderkant waardoor het niet kan schuiven op tafel, ongeacht de omstandigheden.

Het Venezia servies: kleurrijk en nautisch

De blauwe en rode kleur geven de nieuw Venezia collectie met onbreekbaar bootservies van Marine Business een echte nautische look. De tekst 'Welcome on Board' en nautische vlaggen zijn op ieder item van het servies aanwezig. Het kleurrijke Venezia servies bestaat uit onbreekbare diner- en ontbijtborden, diepe borden maar ook bijpassende kommen, koffiekopjes, mokken, serveerschalen, kleine schalen, saladeschalen en bestek. Het Venezia servies is bijzonder geschikt voor iedereen die houdt van een kleurrijk gedekte tafel!

Marine Business Venezia onbreekbaar servies 2023

Het Lombok servies: chique en neutraal

De nieuwe Lombok collectie heeft dankzij de zwart/witte kleur en vierkante vorm een chique uitstraling. Ieder item uit de Lombok collectie is gedecoreerd met een nautisch kompas. Het luxe Lombok servies bestaat uit onbreekbare diner- en ontbijtborden, diepe borden maar ook bijpassende kommen, koffiekopjes, mokken, serveerschalen, kleine schalen, saladeschalen en bestek. Ben je een liefhebber van een stijlvol gedekte tafel? Dan is het nieuwe Lombok servies een echte must-have!

Marine Business Lombok onbreekbaar servies 2023 (1)

Nieuwe items toegevoegd aan het populaire Mare servies

Het onbreekbare Mare servies is nautisch gedecoreerd met een stijlvol koraalmotief. Het populaire Mare servies is in 2023 uitgebreid met nieuwe items zoals bijpassend bestek, een dienblad en serveerborden. De onbreekbare glazen uit de Mare serviescollectie zijn gemaakt van Ecozen, het beste materiaal voor het maken van onbreekbaar glaswerk. De glazen zijn daardoor niet van echt glaswerk te onderscheiden! Deze glazen hebben een bijzondere kristalachtige uitstraling en zijn ultra schokbestendig. In de Mare collectie vind je ook bijpassend Ibiza beddengoed en sierkussens.

Marine Business onbreekbaar bootservies Mare (2)

Nieuw! Gekleurde onbreekbare glazen in 2023

Een gezellige borrel aan boord wordt nog leuker als je proost met mooi glaswerk! Naast onbreekbare glazen met gekleurde voetjes zijn er nu ook gekleurde glazen. Met deze kleurrijke glazen wordt het een gezellig en feestelijk geheel aan tafel! De glazen zijn gemaakt van onbreekbaar Tritan en Ecozen materiaal: hoogwaardige BPA- vrij kunststof dat nauwelijks van echt glas te onderscheiden is. Tritan en Ecozen wijnglazen zijn bijvoorbeeld net zo dun en transparant als echte wijnglazen. 

Marine Business onbreekbare gekleurde glazen kleur 2023 (2)

De nieuwe servies collectie van Marine Business voor het watersportseizoen van 2023 is verkrijgbaar vanaf eind 2022. Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Floortje Wijma.

Marine Business servies Venezia
Marine Business servies Lombok
Marine Business servies Mare
Marine Business servies Mare
Marine Business onbreekbare gekleurde glazen
Marine Business onbreekbare gekleurde wijnglazen