Nieuw: Sailor Soul

In 2018 is de Marine Business-collectie uitgebreid met het Sailor Soul-servies. Dit onbreekbare servies heeft een nautische uitstraling dankzij het blauw-witte streeppatroon en het zilverkleurige ankertje dat op elk serviesonderdeel terugkomt.

Sailor Soul espressokop

Servies voor aan boord

De Sailor Soul-servieslijn is zeer uitgebreid waardoor de hele tafel ermee gedekt kan worden. Van dinerbord tot espressokop met schotel. Alles is onbreekbaar en het grootste gedeelte van de collectie is stapelbaar waardoor het servies makkelijk aan boord opgeborgen kan worden. Handig: er zijn ook complete serviessets voor 4 of 6 personen. Deze worden geleverd in een praktische en stijlvolle opbergmand die het nog makkelijker maakt om het servies op te bergen. De mand is ook bruikbaar als picknickmand.

Onbreekbare wijnglazen & meer

In de nieuwe servieslijn van Marine Business  zitten ook onbreekbare waterglazen en wijnglazen met hetzelfde ankertje als op de borden van Sailor Soul. Dankzij het slimme design en de maritieme uitstraling is het Sailor Soul-servies bij uitstek geschikt voor de watersport.

BPA-vrije melamine – geschikt voor de afwasmachine

Het Sailor Soul-servies van Marine Business is gemaakt van BPA-vrije melamine en kan gewoon in de afwasmachine. Voor de onbreekbare glazen geldt; zet ze bovenin de afwasmachine. Onderin is de afwasmachine vaak te heet waardoor er kleine scheurtjes in het oppervlak kunnen ontstaan