Marine Business komt met koeltastrolley

Het Spaanse Marine Business is wereldwijd geliefd dankzij de grote collectie praktische en stijlvolle producten voor aan boord. Voor het vaarseizoen van 2020 brengt dit nautische lifestylemerk een nieuw en innovatief product op de markt: een koeltastrolley inclusief compleet uitgeruste picknicktas.

koeltastrolley

Koeltastrolley: alles-in-een

De Marine Business koeltastrolley bestaat uit twee losse tassen, een koeltas en een picknicktas, die aan elkaar geritst kunnen worden tot één geheel. Elke tas is voorzien van twee hengsels en een schouderband, zodat ze ook afzonderlijk van elkaar gedragen kunnen worden. De picknicktas is compleet uitgerust met het nieuwe Sea Lovers servies. Er zijn twee varianten:

  • 35 liter - deze variant heeft geen wieltjes - bestaande uit een picknicktas met een 4-persoons serviesset (4 borden, 4 kommen, 4 stapelbare glazen, 4 vorken en 4 messen) + een koeltas van 35 liter
  • 45 liter - deze variant heeft wel wieltjes - bestaande uit een picknicktas met een 6-persoons serviesset (6 borden, 6 kommen, 6 stapelbare glazen, 6 vorken en 6 messen) + een koeltastrolley van 45 liter

Overal picknicken

De koeltastrolley is ideaal voor booteigenaren. De trolley rolt u namelijk eenvoudig van en naar uw boot. Dankzij de brede wielen, rijdt hij soepel over de steigers en de twee pootjes aan de voorkant voorkomen dat de (zware) trolley om kan vallen. Maar ook als u een middagje met de sloep gaat varen of wilt picknicken op het strand, is de koeltastrolley van Marine Business ideaal. De ritsen zijn waterdicht en de stof is UV-resistant. Etenswaren en drinken blijven tot wel 24 uur gekoeld in de koeltas.

De koeltastrolley van Marine Business is vanaf eind oktober 2019 verkrijgbaar bij ARC Marine.