Ibiza beddengoed van Marine Business

Het fraaie Ibiza beddengoed van Marine Business is een sieraad voor iedere slaapkamer of slaapvertrek aan boord. Het Ibiza bedtextiel is gedecoreerd met een stijlvol nautisch koraalmotief in verschillende tinten blauw en beige. Deze prettige, rustige kleuren kun je overal bij combineren. In de Ibiza textiel collectie vind je ook luxe badkamertextiel en zijn bijpassende kussens in dezelfde nautische stijl verkrijgbaar. Alle bedtextiel uit de Ibiza collectie is verkrijgbaar in zowel een éénpersoons als tweepersoons uitvoering.

Ibiza beddengoed van Marine Business

Luxe beddengoed voor aan boord en thuis

De luxe Ibiza collectie beddengoed van Marine Business is gemaakt van mooie, hoogwaardige materialen. Het bedtextiel is verkrijgbaar in twee kleuren: donkerblauw en wit. In de Ibiza bedlinnen collectie zijn naast dekbedovertrekken, hoeslakens, bovenlakens en kussenslopen ook een mooie sprei quilt verkrijgbaar. Deze quilt kun je decoratief gebruiken door de quilt bovenop een opgemaakte bed te leggen. Het is ook een fijne extra deken voor avonden en nachten die wat kouder zijn.

De prachtige quilt en het dekbedovertrek uit de Ibiza collectie zijn gemaakt van 100% duurzaam katoen. Deze dekens hebben twee verschillend gekleurde zijden in wit en donkerblauw die je allebei kunt gebruiken. Hiermee kun je de slaapkamer heel gemakkelijk een nieuwe look geven!

Decoreren met kussens

Met de bijpassende nautische kussens uit de Ibiza collectie van Marine Business verander je in een handomdraai de inrichting van de kajuit. De Ibiza kussens zijn verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw en wit, in twee verschillende afmetingen. Van deze kussens is ook een praktische waterdichte uitvoering verkrijgbaar. De waterproof kussens zijn ideaal voor buitengebruik en aan boord van een boot.

Ibiza in de badkamer

De zomerse Ibiza stijl kun je zelfs helemaal doorvoeren tot in de badkamer! In de Ibiza collectie van Marine Business zijn ook bijpassende handdoeken, badlakens en een heerlijke zachte badmat met antislip verkrijgbaar. Ook hier kun je zelf je favoriete kleur kiezen: donkerblauw in dezelfde stijl als het beddengoed of beige, met een oranje koraalmotief.

Elastische hoeslakens voor iedere maat bootmatras

Voor de afwijkende maten van bootmatrassen vind je bij ARC Marine een ruime keuze uit speciale hoeslakens voor aan boord. Deze elastische hoeslakens van Marine Business voor op de boot zijn verkrijgbaar in de kleuren ecru, blauw en wit. 

Een overzicht van de complete Ibiza textielcollectie vind je hier.