Eerste ARC Marine shop-in-shop geopend

De eerste ARC Marine shop-in-shop is een feit. Vanaf nu kunt u op de eerste verdieping van Tijssen Watersport terecht om al onze meubels en nautische accessoires te bekijken. De shop-in-shop is zes dagen per week geopend.

ARC Marine shop in shop geopend

Online worden onze producten steeds beter gevonden en daarmee groeit de vraag om de producten offline te bekijken. Onze eerste shop-in-shop maakt dit nu mogelijk. Op de eerste verdieping van Tijssen Watersport presenteren wij onze producten in een sfeervolle setting.

DE GEHELE MEUBELCOLLECTIE

Onze gehele meubelcollectie staat overzichtelijk uitgestald in de grote ruimte die wij tot onze beschikking hebben. Ervaar het comfort van onze stoelen, kies de juiste kleur van de kussens en beleef het gemak van onze klaptafels.

VEEL ACCESSOIRES

Tijssen Watersport is al jaren dealer van onze meubels en accessoires. In de winkel vindt u een grote selectie Marine Business-serviezen, teak accessoires, Barebones-lampen en meer. In onze shop-in-shop zijn de tafels gedekt met Marine Business-serviezen zodat u een goede sfeerimpressie krijgt. En ook de sierkussens vindt u in alle kleuren terug.

ALTIJD GOED ADVIES

Het personeel van Tijssen Watersport staat zes dagen per week voor u klaar voor een kop koffie en advies over onze meubels en accessoires. De meubels kunnen ter plekke worden besteld en veel van de accessoires zijn uit voorraad leverbaar.

ARC MARINE SHOP-IN-SHOP

Adres: Zijlbaan 10, Leiderdorp

Openingstijden: 
Ma t/m Vrij 09:00 uur – 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 uur – 17:00 uur