Een stoel voor overal

Comfortabel, compact & makkelijk draagbaar - de everywhere chair is ideaal voor aan boord, op het strand of bij een picknick. In een simpele beweging maakt u van deze comfortabele ligstoel een plat pakket dat u makkelijk kunt opbergen of als een 'tas' mee kunt nemen.

Houten stoel

De populaire everywhere is chair is bekleed met 727SAILBAGS zeilen die de stoel een moderne uitstraling geven. De bekleding kan worden voorzien van een cijfer naar keuze, in een kleur naar keuze.

727Sailbags

727Sailbags is een bijzonder Frans merk dat zeer uiteenlopende producten maakt van gebruikte zeilen. Op elk product is een echtheidslabel bevestigd, waarop te zien is wat de maritieme geschiedenis is van het gebruikte zeil. Ondanks dat de zeilen gerecycled zijn, zien ze er uit als nieuw. Meerdere stoelen van ARC Marine zijn nu ook verkrijgbaar met de gerecyclede Dacron zeilen van 727Sailbags.

U vindt de everychair in onze online shop. Let op! Doordat de bekleding op bestelling gemaakt wordt, dient u rekening te houden met een langere levertijd.