Boatvision nieuws

Al ruim vijf jaar maakt BoatVision onderdeel uit van ARC Marine. BoatVision staat sinds jaar en dag bekend om de perfecte kwaliteit, de mooie blisterverpakkingen, het grote assortiment en de zeer concurrerende prijzen. Met trots kunnen wij u vertellen dat het gehele assortiment van BoatVision nu ook online te zien is op www.boatvision.eu. 

Boatvision apparatuur

Dit jaar hebben we de collectie verrijkt met een groot aantal nieuwe producten waaronder bevestigingsmaterialen zoals torx metaal- en plaatschroeven en Monel popnagels. Al ruim vijf jaar maakt BoatVision onderdeel uit van ARC Marine. BoatVision staat sinds jaar en dag bekend om de perfecte kwaliteit, de mooie blisterverpakkingen, het grote assortiment en de zeer concurrerende prijzen. Met trots kunnen wij u vertellen dat het gehele assortiment van BoatVision nu ook online te zien is op www.boatvision.eu

eer uitgebreid assortiment vlaggen toegevoegd aan ons blisterconcept. Hiervoor is een nieuwe blisterverpakking ontwikkeld en voor de kleine vlaggen gaan we een uniek toonbankdisplay introduceren op de METS. Kijk eens rond op www.boatvision.eu en neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.