Barebones koeltassen

Sinds deze zomer hebben we ons assortiment uitgebreid met de koeltassen van Barebones. Deze oersterke tassen zijn bij ons verkrijgbaar in vier verschillende formaten. Van een compacte 'dokterstas' voor onderweg tot een riante koelrugtas voor een weekje zeilen.

Barebones koeltas

Slim koelsysteem

De koeltassen zijn uitgerust met een slim koelsysteem, bestaande uit vijf isolerende lagen, dat eten en drinken tot 72 uur gekoeld houdt. De waterafstotende- en schimmelbestendige binnenvoering is uitneembaar. De buitenkant is bekleed met een sterke UV-bestendige outdoorstof en heeft een slijtvaste bodem. Elke tas opent als een doktertas en heeft twee leren handgrepen en een flessenopener aan de ritssluiting.

Barebones

Barebones is een bekend en kwalitatief Amerikaans outdoormerk dat gespecialiseerd is in producten die het buitenleven veraangenamen. Denk daarbij aan tuingereedschap, slaapzakken, opvouwbare stapelbedden, tenten, zonne-energie-generatoren, koeltassen en outdoorlampen. Sinds een aantal jaar zijn wij dealer van Barebones en selecteren wij producten uit het assortiment van dit mooie outdoormerk die goed van pas komen aan boord. Zoals de Barebones outdoorlampen en nu dus ook de koeltassen.