Barebones Forest is vernieuwd

Barebones is een Amerikaans outdoormerk met kwalitatieve producten die het buitenleven veraangenamen. Ook aan boord komen de producten van Barebones goed van pas. Behalve de Barebones koeltassen, hebben we ook de lampen van Barebones in ons assortiment. Een van de bestsellers is de Barebones Forest die dit jaar een upgrade heeft gekregen.

Barebones lamp

Barebones Forest tafellamp

De Barebones Forest is een sfeervolle outdoorlamp met vintage look. De lamp is voorzien van een handgreep waarmee je de lantaarn makkelijk kunt verplaatsen. De ingebouwde led-verlichting is dimbaar zodat de Forest als sfeerverlichting, maar ook als richtlamp gebruikt kan worden. Met een USB-kabel kan de Forest opgeladen worden waardoor hij tot wel 80 uur draadloos kan branden (op de laagste stand). De Barebones Forest zit al even in ons assortiment, maar is sinds dit jaar vernieuwd. De belangrijkste verbeteringen op een rijtje:

  • > De nieuwe Barebones Forest heeft een helder lampglas waardoor de lichtopbrengst hoger is.

  • > Er is een verbeterde druk-draaischakelaar waardoor de lamp nauwkeuriger traploos gedimd kan worden.

  • > Er wordt nu een losse micro USB-oplaadkabel (1 meter) meegeleverd. Deze is langer dan die van de oude Forest.

  • > De Barebones Forest wordt geleverd in een milieuvriendelijke verpakking uit gerecycled karton. 

  • > De oplaadfunctie voor kleine apparaten, zoals een mobiele telefoon, is komen te vervallen bij de nieuwe Forest.

De Forest is verkrijgbaar in zwart met bronskleurige accenten en in vuurtorenrood. Naast de Forest hebben we ook de Barebones Beacon in ons assortiment die compacter is en een karabijnhaak heeft waarmee je de Beacon kunt ophangen aan bijvoorbeeld de buiskap. Deze is verkrijgbaar in het brons, rood en koper.