ARC Marine shop-in-shop in Leiderdorp

De ARC Marine shop-in-shop is zes dagen per week geopend. Op de eerste verdieping van Tijssen Watersport kunt u terecht om al onze meubels en nautische accessoires te bekijken. 

ARC Marine shop-in-shop in Leiderdorp

Online worden onze producten steeds beter gevonden en daarmee groeit de vraag om de producten offline te bekijken. Onze eerste shop-in-shop maakt dit nu mogelijk. Op de eerste verdieping van Tijssen Watersport presenteren wij onze producten in een sfeervolle setting.

De gehele meubelcollectie

Onze gehele meubelcollectie staat overzichtelijk uitgestald in de grote ruimte die wij tot onze beschikking hebben. Ervaar het comfort van onze stoelen, kies de juiste kleur van de kussens en beleef het gemak van onze klaptafels.

Veel accessoires

Tijssen Watersport is al jaren dealer van onze meubels en accessoires. In de winkel vindt u een grote selectie Marine Business-serviezen, teak accessoires, Barebones-lampen en meer. In onze shop-in-shop zijn de tafels gedekt met Marine Business-serviezen zodat u een goede sfeerimpressie krijgt. En ook de sierkussens vindt u in alle kleuren terug.

Altijd goed advies

Het personeel van Tijssen Watersport staat zes dagen per week voor u klaar voor een kop koffie en advies over onze meubels en accessoires. De meubels kunnen ter plekke worden besteld en veel van de accessoires zijn uit voorraad leverbaar.

Adres en openingstijden

Zijlbaan 10, Leiderdorp

Ma t/m Vrij 09:00 uur – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur – 17:00 uur