Verlichting

Verlichting

Verlichting aan boord is onmisbaar. Niet alleen om sfeer in de boot te creëren, maar ook om in het donker goed zichtbaar te zijn. ARC Marine biedt een uitgebreid aanbod aan nautische lampen, van interieurverlichting tot navigatieverlichting.

50 artikelen

Sfeervolle binnenverlichting

Binnenverlichting heeft een praktische functie en is sfeerbepalend. Bij ARC Marine vindt u zowel klassieke als moderne interieurverlichting voor aan boord. Van robuuste hanglampen en gezellige lantaarns tot tafellampen met een nautisch motief. Deze items zijn een echte blikvanger in de binnenruimte van uw boot. En natuurlijk ook voor thuis!

Veilig op het water met navigatieverlichting

Goede navigatieverlichting is een must voor de veiligheid aan boord. Hiermee bent u namelijk beter zichtbaar voor andere boten. Van het Italiaanse merk Foresti & Suardi hebben we onder meer toplichten, boordlichten en heklichten in het assortiment.

USB-oplaadbare lampen

Er zijn diverse USB-oplaadbare lampen verkrijgbaar. Zoals de Barebones Railroad Lantaarn en Human Comfort Cosy Lamp. Ze zijn sfeervol, eenvoudig te verplaatsen en geschikt als tafel- en hanglamp zowel binnen als buiten. De Barebones Mini Edison Lantaarn werkt ook op batterijen.

De Barebones Nobox Globe Lantaarn is oplaadbaar, compact, lichtgewicht en veelzijdig. Deze ledlamp kunt u ophangen, meenemen, neerzetten en zelfs laten drijven op het water. Ook verkrijgbaar in een mini uitvoering: Nobox Portable Mini Globe.

Niet alleen een lamp, maar ook een wijnkoeler nodig? Dan is de Fenne Plus van Human Comfort perfect. Deze elegante lamp geeft sfeervol licht én houdt uw drankjes koud. 

Scheepslampen voor een nautische look

In onze webshop vindt u diverse plafonnières en wandlampen die bijna overal gemonteerd kunnen worden om een maritieme sfeer te creëren. Bijvoorbeeld in de badkamer, hal of buiten. 

Dekverlichting

Ook voor dekverlichting bent u bij ARC Marine aan het juiste adres. We hebben een messing en chroom deklamp van Foresti & Suardi in het assortiment.

Maritieme verlichting kopen?

Nautische verlichting voor aan boord of thuis bestelt u eenvoudig online in onze webshop. U kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan uw dichtstbijzijnde dealer