Scheepsklokken

Scheepsklokken van Wempe en Barigo

ARC Marine is de officiele dealer van Wempe en Barigo scheepsklokken. In onze assortiment vindt u de complete scheepsinstrumenten collectie van Wempe en Barigo voor aan boord. De stijlvolle barometers, klokken, barometers, thermometer, hygrometers en comfortmeters zijn een sieraad voor uw boot. Scheepsklok kopen? Ontdek hier onze grote collectie hoogwaardige scheepsinstrumenten.

171 artikelen

Wempe scheepsklokken

Wempe scheepsklokken is al sinds 1905 toonaangevend op het gebeid van maritieme instrumenten. De handgemaakte scheepsklokken en -instrumenten uit Duitsland zijn wereldwijd geliefd bij watersporters dankzij de hoogwaardige uitstraling. In het assortiment van ARC Marine vindt u de complete scheepsklokken collectie van Wempe. Wempe heeft verschillende series scheepsinstrumenten zoals de Regatta, Skipper, Pirat II, Pilot III, Admiral II, Cup, Skiff, Bremen, Bremen II, Nautik en de Nautik II serie. Iedere serie heeft zijn eigen uitstraling, van klassiek tot ultra modern.  Daarmee vormen de scheepsklokken van Wempe een functioneel en decoratief accent op een jacht, maar ook thuis en op kantoor. De scheepsklokken collectie van Wempe bestaat uit klokken, barometers, thermometer/hygrometers en comfortmeters. De klokken zijn handgemaakt van hoogwaardig materialen zoals chroom, messing, verchroomd messing of vernikkeld messing. Alle scheepsklokken worden geleverd in een prachtige opbergdoos.

Barigo scheepsklokken 

Het kwaliteitsmerk Barigo uit Duitsland maakt meet- en weerinstrumenten van de hoogste kwaliteit. Barigo is gespecialiseerd in klokken, hygrometers, barometers, thermometers en weerstations. Barigo besteed veel aandacht aan de vormgeving en het design van de scheepsklokken. Zo wordt een weerstation of een barometer ineens een echte eye-catcher voor op de boot maar ook thuis of op kantoor. Ook bij Barigo heeft iedere scheepsklokken-serie zijn eigen stijl en uitstraling. Klassiekers zijn de scheepsklokken uit de Tempo, Yacht en Poseidon serie. Voor een modern design zijn er de weerinstrumenten uit de Star, Sky en de Orion serie van Barigo.