Algemeen

Schoonmaakmiddelen voor de boot

Als u uw boot regelmatig een goede schoonmaakbeurt geeft en beschermt, heeft u er langer plezier van. In onze webshop en bij dealers in de buurt zijn de professionele reinigings- en onderhoudsproducten van Dulon verkrijgbaar. Deze artikelen zijn van topkwaliteit, biologisch afbreekbaar en eenvoudig in gebruik.

12 artikelen

Dulon Marine 1 & 2 systeem

Dulon Marine 1 & 2 is een revolutionair 2-componenten polijst- en waxsysteem waarmee u een ondoordringbare beschermlaag opbouwt op harde oppervlakken zoals staal, hout, rvs en gelcoat. Deze gebruiksvriendelijke formule beschermt de romp tegen uv-stralen en geeft een hoogglans resultaat.

Gebruik als voorbehandeling Dulon Marine Predulon 00: een hoog geconcentreerde reiniger/ontvetter.

Om het 1 & 2 systeem in optimale conditie te houden is het raadzaam om Dulon Premium shampoo 03 te gebruiken. Het product maakt perfect schoon, herstelt eventuele beschadigingen en zorgt voor een mooie glans.

Dulon Marine New Boat Wax 19

Dulon New Boat Wax 19 geeft nieuwe boten of boten in uitstekende conditie een hoogglans afwerking en biedt optimale bescherming gedurende het hele vaarseizoen.

Dulon Marine Polish en Wax Compound 18

Dulon Polish en Wax Compound 18 is een combinatieproduct van polijstpasta en wax voor harde materialen, zoals staal, hout, RVS en gelcoat. Het middel herstelt licht verweerde, verkleurde en doffe oppervlakten en verwijdert kleine krassen, vlekken en strepen. Daarnaast geeft het hoogglans bescherming.

Dulon Marine Hull en Waterline Clean 22

Met het krachtige reinigingsmiddel Dulon Marine Hull en Waterline Clean 22 verwijdert u op effectieve wijze roest en vaar- en kalkaanslag van de romp en waterlijn. Door de zelfreinigende werking is schrobben niet nodig.

Dulon Marine Boatbottom Clean 24

Dulon Marine Boatbottom Clean 24 is een zeer krachtige onderwaterschipreiniger die kalkafzetting, pokken, algen en groene aanslag op effectieve wijze verwijdert.

Dulon Marine Black Stripes Remover 26

Last van zwarte strepen op uw boot? Maak dan gebruik van Dulon Marine Black Stripes Remover 26. Dit krachtige schoonmaakmiddel verwijdert zwarte aanslag in een handomdraai.

Dulon Marine Poly Polish

Dulon Marine Poly Polish Strong 14 is een professionele polijstvloeistof met grove korrel, geschikt voor gebruik op harde materialen. Het herstelt licht verweerde, 'verkrijte', verkleurde, verouderde en doffe oppervlakten en verwijdert kleine krasjes, vlekken en strepen. Vervolg na behandeling het polijstproces met Poly Polish Medium 15 en Poly Polish Fine 16. Bescherm het gepolijste oppervlak na behandeling met het 1 & 2 systeem.

Dulon Boat Wash Package

Met de Dulon Boat Wash Package haalt u in één keer alle producten aan boord voor het onderhoud en de schoonmaak gedurende het vaarseizoen. De inhoud van het pakket:

 • Dulon Polish & Was Compound 18: Combinatieproduct van polijstpasta en waxmiddel
 • Dulon Boatshampoo 20: Universele shampoo voor harde en zachte materialen
 • Dulon Hull & Waterline Clean 22: Krachtig reinigingsmiddel voor de romp en waterlijn
 • Dulon Glass Clean 50: Reiniger voor alle soorten harde en zachte (kunststof) ramen
 • Deckmate telescopische steel + zachte borstel
 • Uni spons
 • Microvezeldoek 40 x 40
 • Verpakt in 35 L kunststofbox
 • Gebruiksaanwijzing

Er is ook een box verkrijgbaar inclusief schoonmaak- en onderhoudsproducten voor teak: Boat Wash Package + Teak Care. Naast de hierboven genoemde artikelen ontvangt u ook de:

 • Teak Degreaser 41: Verwijdert vetten en oliën
 • Teak Brightener & Cleaner 42: Reinigt diep en herstelt de originele kleur
 • Teak Protector 43: Beschermt teak gedurende het hele vaarseizoen

Dulon schoonmaak- en onderhoudsproducten voor de boot kopen?

U vindt de artikelen in onze webshop en bij een dealer in de buurt. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar waardoor wij ze vaak dezelfde dag nog kunnen verzenden.