Schoonmaken & Poetsen

Bootonderhoud: schoonmaken & poetsen

Om uw boot in goede conditie te houden, is het belangrijk om hem regelmatig schoon te maken en te poetsen. ARC Marine is de officiële dealer van Dulon Marine - wereldleider op het gebied van schoonmaak- en onderhoudsproducten voor de watersportbranche. U vindt de producten in onze webshop en bij een dealer in de buurt.

39 artikelen

Over Dulon

Dulon wordt wereldwijd gebruikt door recreatieve en professionele watersporters. Dit merk biedt een breed assortiment schoonmaak- en onderhoudsproducten, geschikt voor alle materialen (polyester, hout, glas, metaal en meer) en rekening houdend met het milieu. De producten van Dulon zijn van topkwaliteit. Het is niet voor niets dat ook de beroepsvaart veel gebruikmaakt van deze schoonmaakproducten. De middelen zijn biologisch afbreekbaar en eenvoudig in gebruik. Een greep uit de collectie van Dulon:

  • Dulon 1&2: een veelverkocht product voor het polijsten en waxen van harde materialen zoals gelcoat, gelakt staal, hout en rvs. 
  • Dulon Boatbottom Clean 24: schoonmaakmiddel voor het reinigen van het onderwaterschip. Verwijdert algen en andere aanslag.
  • Glass Clean: voor het schoonmaken van harde en zachte (kunststof) ramen.

In onze online watersportwinkel vindt u het gehele assortiment van Dulon. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar waardoor wij ze vaak dezelfde dag nog kunnen verzenden.

Teak schoonmaken: Hoe onderhoud ik teak? 

ARC Marine levert teak meubels en accessoires aan de watersportbranche. Dankzij de topkwaliteit van het teak gaan onze producten een leven lang mee. Teak krijgt na verloop van tijd een grijze gloed, door het Teak Care-systeem van Dulon te gebruiken, krijgt teak zijn oorspronkelijke warme kleur weer terug. Dit 3-stappen-systeem bestaat uit Teak Degreaser 41 waarmee u alle soorten vlekken verwijdert, Teak Clean & Brightener 42 waarmee u de originele kleur herstelt en Teak Protector 43 die een beschermlaag aanbrengt om het teak te beschermen tegen UV-stralen, algenaangroei, kalkaanslag en verkleuring. 

ARC Marine: alles voor het onderhoud van uw boot

Naast onze nautische lifestyleproducten bieden wij een complete lijn schoonmaak- en onderhoudsproducten voor uw boot. Bekijk en bestel de producten in onze webshop of bij een dealer in de buurt.