Stoere verlichting

Nieuw in ons assortiment: de Barebones Pendant Light. Een compacte outdoorlamp met een krachtige lichtbundel. Deze kleine sfeermaker is waterbestendig en roestwerend, ideaal voor aan boord. Het lampje is voorzien van een karabijnhaak waarmee hij eenvoudig aan een buiskap, reling of giek kan worden bevestigd.

 

Barebones verlichting

Barebones outdoorlampen

De Barebones outdoorlampen zijn al jaren favoriet bij watersportliefhebbers. De lampen hebben een klassiek design in een stoer jasje. In ons assortiment vindt u onder andere de Barebones Forest en de Barebones Beacon. Deze outdoorlampen zijn oplaadbaar waardoor ze tot wel 80 uur draadloos kunnen branden. Naast de lampen van Barebones, hebben wij ook de koeltassen van dit outdoormerk in ons assortiment.

 

Barebones Pendant Light

De Barebones Pendant Light is de nieuwste toevoeging aan de collectie outdoorlampen. Het lampje heeft een lang snoer met daaraan een karabijnhaak die u overal kunt bevestigen. U kunt ook meerdere lampjes met elkaar verbinden waardoor er een lichtslinger ontstaat. De Pendant Light is daarom ook als 3-pack verkrijgbaar: de Barebones Edison String Lights. Met een USB-stekker of de los verkrijgbare Barebones powerbank kan de lamp of lichtslinger van stroom worden voorzien.