Palm Products komt met Caffe Cup

Palm Products is een Australisch merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van onbreekbaar design servies. De bekende ontwerper Marc Newson ontwierp voor Palm Products de Marc Newson Unbreakable Drinkware Collection en de Sorona Plate & Bowl Collection en sleepte daar de Red Dot Design Award mee in de wacht. Nu komt Palm Products - opnieuw in samenwerking met Marc Newson - met een koffiebeker! De Caffe Cup is het milieuvriendelijke antwoord op wegwerp coffee-to-go bekers en biedt een betere smaakbeleving dan de thermobeker zoals we die tot nu toe kenden. 

Palm products caffe cup

Innovatief design

Dankzij het gepatenteerde 3-wandige ontwerp houdt de Caffe Cup uw koffie tot 3 keer langer warm dan een normale beker. De innovatieve click to open/click to close-drinktuit zorgt voor de ultieme smaakervaring van koffie. Doordat de tuit groter is dan normale coffee-to-go bekers en thermobekers, laat het zowel de smaak als de geur van koffie door. Het is net alsof u uit een gewone koffiemok drinkt! Daarbij heeft de Caffe Cup een handzame inhoud van 300 ml waardoor hij makkelijk onder het espressoapparaat gezet kan worden.

Voor aan boord

De Caffe Cup van Palm Products heeft een antislip onderkant en is zeer stabiel waardoor u ook op een ruige zee kunt genieten van uw koffiemoment.

Materialen 

Er zijn verschillende materialen gebruikt zoals DuPont Sorona (voor de drinktuit en de deksel) en Eastman Tritan voor de beker. Dit materiaal is BPA-vrij, siliconen-vrij en is ook nog eens 100% recyclebaar. 

De Caffe Cup kan in de afwasmachine en is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Eventueel kunt u zelfs uw eigen logo erop laten drukken!

U vindt de Caffe Cups in onze webshop.