Afwassen met nautisch tintje

In onze collectie vindt u alles om de nautische lifestyle door te voeren in alle ruimtes aan boord en thuis. Onlangs hebben wij de collectie uitgebreid met de keukendoeken van het Nederlandse textielmerk Elias. Deze hand- en theedoeken zijn verkrijgbaar in vier verschillende nautische dessins.

Elias keukendoeken

Hand- & theedoeken

Elias is een Nederlands kwaliteitsmerk dat al sinds 1856 bestaat. De collectie hand- en theedoeken wordt gemaakt in Portugal. Een land dat een rijke historie kent op het gebied van verfijnde weeftechieken. Het keukentextiel dat bij ARC Marine verkrijgbaar is, combineert Portugese kwaliteit met Nederlands design. De thee- en handdoeken hebben een moderne uitstraling met een klassiek oog voor detail. Het keukentextiel is gemaakt van 100% katoen en van zeer hoge kwaliteit. Ook na vaak wassen blijven de mooie kleuren behouden.

Thuis of aan boord

De hand- en theedoeken van Elias geven een nautische touch aan de moderne keuken thuis en - uiteraard - de kombuis aan boord. Bij ARC Marine zijn er vier verschillende dessins verkrijgbaar, elk dessin is er in een theedoek en een handdoek. De dessins kunnen onderling met elkaar worden gecombineerd.

Bestel de hand- en theedoeken van Elias in onze webshop of bij een dealer bij u in de buurt.