727Sailbags en ARC Marine slaan handen ineen

727Sailbags is een bijzonder, Frans merk. Het maakt namelijk zeer uiteenlopende producten van gebruikte zeilen. Wij kunnen u met grote trots vertellen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met dit unieke merk.

zeilstoel

727Sailbags: een origineel verhaal

In de collectie van 727Sailbags vindt u werkelijk alles terug: t-shirts, tassen, schoenen, telefoonhoesjes, interieuraccessoires en zelfs trouwjurken! Al deze kledingstukken en bijpassende accessoires zijn voorzien van kleine en grotere stukken gebruikte zeilen. Leuk, maar zeker ook authentiek! Op elk product is een echtheidslabel bevestigd, waarop te zien is wat de maritieme geschiedenis is van het gebruikte zeil: van welke boot het zeil afkomstig is en op welke wateren het heeft gevaren. Deze unieke producten van 727Sailbags zijn nu ook terug te vinden in de collectie van ARC Marine!

Echt zeilmateriaal in strandstoelen van ARC Marine

Een aantal van onze strandstoelen is voorzien van een extra nautisch tintje, doordat ze bekleed zijn door de gerecyclede zeilen van 727Sailbags. Het ziet er niet alleen maar mooi uit, ook de kwaliteit is om door een ringetje te halen. En hoewel de zeilen gebruikt zijn, zien ze er uit als nieuw.

Meer 727Sailbags?

In de toekomst breiden we deze collectie nog verder uit, zodat u uw boot én huis een complete nautische uitstraling kunt geven. Wilt u hiervan direct op de hoogte gebracht worden? Abonneert u zich dan op onze nieuwsbrief.